Volgend jaar keert The Sinner terug op tv. En daarin krijgt rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) opnieuw te maken met een lugubere zaak waarin niets is wat het lijkt!

Demonen

Het derde seizoen van The Sinner draait om een noodlottig auto-ongeluk. Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) vermoedt echter dat er meer aan de hand is. Zijn speurwerk leidt hem naar Jamie (Matt Bomer), een gewaardeerd en gerespecteerd burger van de gemeenschap met een smetteloze reputatie. Maar al snel blijkt dat Jamie ook zo zijn demonen uit het verleden met zich meedraagt. En als zijn schoolvriend Nick (Chris Messina) plotseling bij hem voor de deur staat, dreigen al zijn duistere geheimen uit te komen…

Article continues after the ad

 

Nagelbijter

The Sinner ging in 2017 van start en groeide al snel uit tot een van de grootste seriesensaties van het jaar. Niet in de laatste plaats dankzij Jessica Biel, die voor haar intense rol werd genomineerd voor een Golden Globe. Ook het tweede seizoen was een nagelbijter van jewelste. Volgend jaar weten we of deze bloedstollende thrillerreeks dit hoge niveau weet vast te houden. The Sinner: Seizoen 3 gaat in de loop van 2020 in première!