Goed nieuws voor fans van The Simpsons Movie: regisseur David Silverman wil heel graag een vervolg maken. Maar het kan nog wel even duren voordat The Simpsons Movie 2 in première gaat.

Article continues after the ad

Het is alweer tien jaar geleden dat The Simpsons Movie in de bioscopen verscheen. Tijdens de aftiteling werd gesuggereerd dat er snel een vervolg zou komen, maar daar is nog niets van terecht gekomen. In een interview met Entertainment Weekly onthullen regisseur David Silverman en schrijver-producent Al Jean echter dat er nog steeds plannen zijn om een vervolg op de animatiefilm te maken.

Spider Pig

“We hebben het idee besproken en ik zou zeggen dat de plannen voor een vervolg in een heel vroeg stadium zijn. Maar het moet wel echt een goede film zijn, anders hoeft het voor mij niet. Ik wil niet dat mensen het idee krijgen dat we het alleen voor het geld doen”, aldus Jean. Aan regisseur David Silverman zal het niet liggen: “We praten er vaak over, maar het is nog niet echt concreet. Het lijkt me te gek als er een vervolg komt.” Tja, als Spider-Man een reboot krijgt, waarom Spider Pig dan niet?