We gaan Black Adam en Aquaman misschien nooit samen zien in een DC-film, maar dat betekent niet dat The Rock en sexy man Jason Momoa nooit zullen samenwerken. Dwayne Johnson wil Momoa namelijk in de Fast & Furious spin-off films hebben.   

More content below the advertising

Dwayne was zelfs al bezig om dat waar te maken. Hij zegt daar het volgende over: “Me and Momoa tried hard to get him in this movie to play my brother, but his schedule was too packed. Next Hobbs movie for sure.” Wij willen die samenwerking wel zien!

Volgende film

The Rock wilde Momoa dus al voor Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw casten, maar dat lukte helaas niet door de Aquaman duties van Jason. Dwayne ziet de team-up in de toekomst wel gebeuren. Waarschijnlijk krijgt Momoa dan een andere rol, omdat Johnson onlangs via Instagram zijn vier broers bekend maakte. Een van de broers wordt zelfs gespeeld door Dwaynes echte neef: showworstelaar Roman Reigns!

Spierbundels

Naast Johnson en Statham zien we in Hobbs And Shaw ook Idris Elba als een superschurk en Vanessa Kirby (The Crown) als Shaw’s zus Hattie. De regie van deze strijd der spierbundels is in handen van David Leitch. Hij tekende eerder voor actiekrakers als Deadpool 2Atomic Blonde en John Wick.

Hobbs and Shaw is vanaf 1 augustus te zien in de bioscoop.

More content below the advertising

Speelgoedgigant Hasbro maakte deze week op de mega-Toy Fair in New York bekend dat Bumblebee toch géén prequel is op Michael Bays Transformers-films. Nee, het is een reboot van de hele franchise!

More content below the advertising

Toch opmerkelijk: eerder gingen we er met zijn allen vanuit dat Bumblebee, dat zich afspeelt in 1987, een prequel was op alles van Michael Bay (die Bumblebee wél mede produceerde). Er zaten ook genoeg subtiele hints in die refereerden aan zijn Transformers-verhalen.
 

 

Hoe dan?

Misschien dacht Paramount Pictures na de deceptie die Transformers: The Last Knight heet, dat de franchise wel toe was aan een, euhm, frisse start. Wel raar dat je dat blijkbaar past beslist nadat Bumblebee een hit bleek. Sommige critici noemden het zelfs de beste Transformers-film ooit!  

Sequel

Dit plotselinge nieuwe Transformers-filmuniversum dendert overigens lekker door. Bumblebee krijgt namelijk een sequel. Hierin wil regisseur Travis Knight de relatie tussen Charlie (Hailee Steinfeld) en ‘Bee verder uitdiepen.
 

Na Avengers: Endgame (die bijna zeker 3 uur duurt), moet ook horrorkraker IT: Chapter Two eraan geloven: de huidige versie van de film tikt al bijna de 3 uur aan.

More content below the advertising

Dat zegt althans een twitteraar die bij één van de test screenings mocht zijn. Neem het dus met een korreltje zout. Alhoewel: verschillende media pikken het verhaal nu op, dus dat geeft deze beste man wat meer credibility.
 

 

Slechter dan 1

Ook zegt hij nog even doodleuk dat het eerste deel uit 2017 beter is. Maar, er is nog hoop. Deze versie is al “pretty good”, maar er moet volgens deze man nog wel het nodige veranderen om ‘m nog beter te maken. Hmmm, we zijn érg benieuwd. Sowieso gaan er na test screenings nog de nodige minuten af, maar bereid je in ieder geval voor op een vrij lange zit.

Losers Club 2.0

Zoals Stephen King-fans waarschijnlijk al weten, maken we in het IT-boek niet alleen kennis met de tienerversies van de Losers Club. Het verhaal speelt zich namelijk ook deels in de toekomst af. 27 jaar later om precies te zijn. Grote namen als James McAvoy en Jessica Chastain spelen in Chapter Two de oude versies Bill en Beverly (en dit is de volledige cast). De club keert weer terug naar Derry, de plek waar alle ellende begon...
 

 

Helaas moeten we nog flink wat maanden wachten op de glorieuze terugkeer van terrorclown Pennywise (Bill Skarsgard). IT: Chapter Two draait pas in september in de bios.