Ren and Stimpy

Eerder vandaag werd bekend dat de jaren 80'-hit Who's the Boss (Baas in Eigen Huis) een vervolg krijgt, en nu komt er ook een cadeautje voor de nineties kids onder ons: Comedy Central werkt aan een The Ren & Stimpy Show-reboot!

Article continues after the ad

"Ik wil onze partners bij Nick Animation bedanken dat wij de kans krijgen deze iconische personages opnieuw vorm te geven met een creatief team", zegt Nina L. Diaz, hoofd content bij Comedy Centrals moederbedrijf ViacomCBS in een verklaring. Wie nu denkt: wtf is Ren & Stimpy? We leggen het graag voor je uit.

Ren & Stimpy Show

Je neemt een psychotische chihuahua (Ren) met moordneigingen en een vrij domme kat (Stimpy), gooit er een heerlijke klodder donkere humor overheen en je krijgt... The Ren & Stimpy Show, een animatieserie voor volwassenen. Want dat het niet per se voor kids is, kun je hieronder zien.

Nostalgie

Comedy Central is sowieso een beetje op de nostalgische toer de laatste tijd. Niet alleen Ren en Stimpy maken een comeback, maar we kunnen ons ook opmaken voor de terugkeer van Beavis and Butthead.

Het is nog niet bekend wanneer de The Ren & Stimpy Show-reboot op tv komt.