Simone en Rasmus hebben hard gevochten om de wereld te redden van een dodelijk virus. In The Rain seizoen 3 zien we of het broer en zus Andersen lukt.

In het derde seizoen van The Rain staan Simone (Alba August) en haar broer Rasmus (Lucas Lynggaard) lijnrecht tegenover elkaar. Simone is nog steeds van plan om een medicijn te vinden tegen het mysterieuze, dodelijke virus. Rasmus is zo ongeveer het virus geworden, maar heeft het op mysterieuze wijze overleefd.

Met zijn lichamelijk materiaal wil hij andere mensen óók in dragers veranderen zodat ze in de nieuwe wereld kunnen overleven. Dat betekent wél dat ze normale mensen kunnen besmetten, waardoor deze uit zullen sterven. Het is niet ideaal, maar als je in elk geval een páár mensen kunt redden is het ook goed, toch?

Rasmus dénkt het goede te doen, maar dat geldt voor Simone natuurlijk net zo goed.De confrontatie tussen broer en zus zal het lot van de wereld bepalen…

Article continues after the ad

The Rain seizoen 3

Het postapocalyptische The Rain is de eerste Scandinavische Netflix Original, en wordt wel gezien als het Deense antwoord op successen als Stranger Things. Het derde, laatste seizoen van The Rain staat vanaf 6 augustus op Netflix.

Dit jaar eindigde ook de populaire Duitse sciencefictionserie Dark na het derde seizoen. Hier vind je een hele lijst met series die er in 2020 de brui aan geven. Belangrijke correctie: Lucifer kreeg gelukkig nog wél een extra seizoen.