Deze maand keert The Punisher terug op Netflix. En om alvast in de stemming te komen, onthulde Marvel een nieuwe teaser voor het komende seizoen!

Opluchting

Vorige maand werd bekend dat het tweede seizoen van The Punisher in januari op Netflix zou verschijnen. Een hele opluchting voor de fans, want na het stopzetten van Luke Cage, Iron Fist en zelfs Marvel-vlaggenschip Daredevil was de toekomst van de antiheld onzekerder dan ooit. Dat de terugkeer van Frank Castle (een lekker intense rol van Jon Bernthal) niet lang meer op zich laat wachten, bewijst deze teaser!

Article continues after the ad

Tweet

Hoewel de vooruitblik eindigt met een wat raadselachtig ‘coming soon’, zijn er sterke aanwijzingen dat het tweede seizoen vanaf 18 januari van start gaat. Deze releasedatum zou namelijk te zien geweest in een tweet van het officiële Twitter-account van Netflix Middle East & North Africa. De post is inmiddels verwijderd, maar onze collega’s van Screen Rant plaatsten een screenshot van de tweet. Mocht de releasedatum inderdaad kloppen, dan kunnen we over twee weken al genieten van nieuwe afleveringen van onze favoriete Marvel-maniak!