Charlize Theron in The Old Guard op Netflix

In The Old Guard speelt Charlize Theron de rol van Andy. Zij heeft de leider over een team huurlingen met bovennatuurlijke krachten. Deze krijgers zijn namelijk onsterfelijk. En dat is in hun vakgebied op zijn zachtst gezegd geen overbodige luxe! Maar hun bijzondere gaven maken hen ook een dankbaar doelwit voor schimmige overheidsinstanties en andere onfrisse partijen. The Old Guard ging vorige week in première bij Netflix, maar deze actiekraker heeft volgens de streamingdienst nu al een belangrijke mijlpaal behaald!


Top 10

The Old Guard verbreekt records. De blockbuster met Charlize Theron staat nu al in de Top 10 van de populairste Netflix-films aller tijden”, schrijft de streaming-gigant op Twitter. “En Gina Prince-Bythewood is de eerste donkere vrouwelijke regisseur in de ranglijst”, aldus Netflix. Volgens de streamingdienst ligt The Old Guard op koers om 72 miljoen huishoudens te bereiken in slechts vier weken tijd.


Trilogie

Extraction is trouwens nog altijd de populairste film op Netflix, met een bereik van maar liefst 99 miljoen huishoudens. Maar het lijkt erop dat Chris Hemsworth stevige concurrentie krijgt van Charlize. Hoe het ook zij, de plannen om van The Old Guard een heuse trilogie te maken zijn dankzij het succes van deze stripverfilming een stuk dichterbij gekomen…

Article continues after the ad

Benieuwd geworden? Lees hier onze recensie van The Old Guard!