Het tweede seizoen van de spannende serie The Missing is op dit moment te zien op de Belgische zender Eén. Goed nieuws voor fans die de serie in één ruk willen uitkijken: alle afleveringen staan vanaf nu op Netflix.

Article continues after the ad

Deel 2

In het tweede seizoen worden twee meisjes jarenlang vermist. Wanneer één van de twee (Alice Webster) plotseling opduikt, leidt dit tot allerlei verdenkingen en beschuldigingen. Het meisje gedraagt zich uiterst vreemd en ze is niet helemaal eerlijk. Het is een zaak die de ernstig zieke rechercheur Julien Baptiste maar niet los kan laten.

Andere kant van de medaille

"Het is de andere kant van de medaille ten opzichte van het eerste seizoen. Een ontdekkingsreis van verlies, vrijheid en hoe het verleden het heden op duizenden manieren die we niet begrijpen, kan vormen", aldus de schrijvers van de serie Harry en Jack Williams over het verhaal. 

Het eerste seizoen

Deel 1 nog niet gezien? Deze is ook nog te bekijken op Netflix. Daarin staat de zaak van het Britse jochie Oliver centraal. Hij verdwijnt in Frankrijk op de avond van de kwartfinale van het WK voetbal tussen Frankrijk en Bazilië. Dit seizoen van The Missing werd genomineerd voor verschillende BAFTA awards en voor twee Golden Globes.