The Masked Singer het skelet kim feenstra

Vanavond moesten er twee kandidaten in The Masked Singer het veld ruimen. We vertellen je graag wie er in de kostuums van het Skelet en de Koning zaten!

Dit was het Skelet in The Masked Singer

Het Skelet maakte de nodige tongen los. Er waren drie namen die online de boventoon voerden. Holly Brood kwam vaak voorbij, net als Amber Brantsen. De meest overtuigende naam tot nu toe was echter Kim Feenstra. En jawel: de kijkers hadden gelijk! Het Skelet in The Masked Singer bleek niemand minder dan topmodel Kim, die de laatste tijd vooral druk is met het showen van haar babybuik!

Dit was de Koning in The Masked Singer

Snel door naar de tweede deelnemer die vandaag naar huis werd gestuurd: de Koning. Hoewel namen als Bram Krikke en Valerio Zeno ook veelvuldig rondgingen, bleek het overgrote deel van de online speurders het goed te hebben: in het kostuum van de Koning bleek Diederik Jekel verstopt te zitten! Extra leuk: Diederik verschijnt natuurlijk veelvuldig aan de RTL Boulevard-desk met presentator Ruben Nicolai.

Article continues after the ad

Vorige week in The Masked Singer

Vorige week moest de Muis het veld ruimen… Uiteindelijk bleek niemand minder dan Mariska Bauer schuil te gaan achter het masker van de Muis. Daar hadden de panelleden een behoorlijke kluif aan. Leuk weetje: zelfs Frans Bauer wist niet dat zijn echtgenote meedeed aan The Masked Singer! De grote vraag is natuurlijk hoe Mariska haar deelname zo goed geheim heeft gehouden.

Speciale editie van The Masked Singer

The Masked Singer is nog steeds een ongekende hit voor RTL. Eerder zagen bijvoorbeeld ruim twee miljoen fans wie er schuilging achter het masker van de Dinosaurus. Het is dan ook geen wonder dat RTL nu al een speciale editie heeft aangekondigd van deze populaire spelshow! Deze zal te zien op oudejaarsavond.

Zo, dan is het nu de hoogste tijd om verder te speculeren over de overgebleven kandidaten! Deze BN’ers zitten volgens kijkers in de kostuums van The Masked Singer.