Vlinder in The Masked Singer

Ook in de halve finale moesten er twee kandidaten in The Masked Singer het veld ruimen. Dat gebeurde middels de Super Sing-Off, waarin de Kameleon, de Zebra en de Vlinder het tegen elkaar op moesten nemen. Van die drie kandidaten wist er slechts eentje de finale te halen. De andere twee moesten zich onthullen. We vertellen je graag wie er in de kostuums van de Vlinder en de Kameleon zaten!

Dit was de Vlinder in The Masked Singer

De kijkers kregen vandaag hulp van John van den Heuvel en Kees van der Spek. Dat hadden ze echter helemaal niet nodig! Het was voor velen namelijk al lang duidelijk dat Babette van Veen zich ophield in het kostuum van de Vlinder. Babette legde het in de Super Sing-Off af tegen de Zebra, die zich daarmee van een plekje in de finale wist te zingen.

Dit was de Kameleon in The Masked Singer

De tweede kandidaat die in de halve finale naar huis werd gestuurd was de Kameleon. Dat enkeltje huiswaarts ging natuurlijk gepaard met een tweede grote onthulling. Want wie zat er verstopt in het kostuum van de Kameleon? Tromgeroffel: dat was niemand minder dan Samantha Steenwijk! Een naam die natuurlijk ook al veelvuldig genoemd werd door het publiek én de jury.

Article continues after the ad

Dit gebeurde er eerder

Vorige week moesten we natuurlijk ook al afscheid nemen van twee kandidaten. Het ging toen om De Aap en de Lama. Toen de maskers afgingen, bleek dat respectievelijk Famke Louise en Joris Linssen in de kostuums verstopt zaten. Van dit seizoen blijft de onthulling van de Muis echter onze favoriet. Mariska Bauer hield namelijk niet alleen ons, maar ook haar Frans enorm voor de gek!

Een heuse Oud & Nieuw Special

Met het vertrek van de Vlinder en de Kameleon is het meteen duidelijk wie in de grote finale staan. Dat zijn namelijk: de Vos, de Panter, Neptunes en de Zebra. Gelukkig is het na die finale nog niet gedaan voor The Masked Singer in 2020! RTL zou wel gek zijn om hun grote hit niet te verlengen met een speciale editie. Deze zal te zien op oudejaarsavond. We vertellen je graag meer over de The Masked Singer Oud & Nieuw Special!

Zo, dan is het nu de hoogste tijd om verder te speculeren over de overgebleven kandidaten! Deze BN’ers zitten volgens kijkers in de nog overgebleven kostuums van The Masked Singer.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.