De Viking in The Masked Singer

Gisteravond werd de stoere Viking als tweede deelnemer ontmaskerd in The Masked Singer. De kandidaat had er alles aan gedaan om zijn identiteit te bewaren… Hij had het zelfs zijn eigen vrouw niet verteld!

In RTL Boulevard werd even stilgestaan bij het afscheid van De Viking, die natúúrlijk werd vertolkt door Ron Brandsteder. De hints zetten de jury nog even op het verkeerde been maar tijdens een nummer van Elvis Presley was er geen twijfel meer mogelijk.

In de Videoland-special After The Mask vertelde Ron al meer over zijn deelname, maar in RTL Boulevard kwamen er nog méér details naar buiten. Brandsteder had wél zijn zoon Rick ingelicht (die eerder ook al meedeed aan het programma) maar niet zijn eigen vrouw! We krijgen flashbacks naar Mariska Bauer, die haar man Frans he-le-maal gek maakte met haar geheime deelname aan de show.

Article continues after the ad

Rick had nog een paar hints gegeven, maar Yvonne had Rons deelname daar niet uit afgeleid. Volgens Rob Goossens wist Yvonne het pas tijdens I Can’t Help Falling in Love With You. “Ze stuurde een berichtje met ‘als jij het niet bent dan eet ik mijn schoen op!’. Ron stuurde toen terug: ‘niet doen!’”

The Masked Singer 2021

Tot nu toe vielen Anita Witzier en Ron Brandsteder dus af, maar er zijn nog dertien gemaskerde zangers en zangeressen over. Hier vind je een lijst met BN’ers die verdacht worden als deelnemers

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur. Hier zie je de beste én slechtste optredens uit het maffe programma.