De Astronaut uit The Masked Singer 2020

Vanavond is het weer tijd voor The Masked Singer! Uiteraard vertellen we jullie later nog welke kandidaten hun masker af moesten doen. Eerst kunnen we echter nog even lekker speculeren! Bijvoorbeeld over de identiteit van de Astronaut.

"Als jij dit niet bent dan stap ik op"

Marieke Elsinga weet het heel zeker! Een van haar Qmusic-collega’s doet mee aan The Masked Singer. Marieke vermoedt namelijk dat haar radiopartner Mattie Valk schuil gaat in het pak van de Astronaut! Of nou ja, ‘vermoedt’… Marieke weet het zo zeker dat ze er zelfs haar carrière om durft te verwedden! Ze besloot Mattie in de Qmusic-ochtendshow het vuur aan de schenen te leggen: “Als jij niet in dit astronautenpak zit, dan stop ik met dit programma. Ik heb net weer getekend voor drie jaar, maar als jij dit niet bent dan stap ik op. Dan zit je weer met de gebakken peren."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij deze nogmaals: ik stop er echt mee als er iemand anders in dit pak zit 🙋🏻‍♀️ M.

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

Article continues after the ad

The Masked Singer: Astronaut vs Muis

De The Masked Singer-kijker maakte vorige week voor het eerst kennis met de Astronaut. We zagen hoe dit personage aan het nippertje ontsnapte aan een ontmaskering. Tijdens het zangduel met de Muis deed deze kandidaat nét genoeg om in de wedstrijd te blijven. Het optreden deed trouwens bij meer mensen een belletje rinkelen… Ook collega-dj Domien Verschuren meent dat Mattie zich in het buitenaardse kostuum verschuilt!

Mogelijk leren we vanavond meer… The Masked Singer is elke vanavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.