Ruben Nicolai en de Vos in The Masked Singer

Eindelijk is het kwartje gevallen bij The Masked Singer-panellid Loretta Schrijver! Het heeft tot de finale geduurd, maar nu denkt ze zeker te weten welke BN'er er in het kostuum van de Vos zit.

Article continues after the ad

Dat blijkt uit een preview voor de grote finale. "Ik denk dat ik het wel weet", zegt de Koffietijd-heldin met een big smile op d'r gezicht. "Niet zeggen!", sommeert panel-collega Carlo Boszhard, die natuurlijk niet wil dat Gerard Joling en Buddy Vedder - aka de tegenpartij - ook op het goede spoor komen. Hmm... Denk Loretta wat wij ook denken? Dat déze musicalster in het pak van de Vos zit?

De Vos in The Masked Singer

"Ik ga niets zeggen", gaat Loretta verder. Maar: "nú viel het kwartje". Vervolgens begint Loretta aan een soort heerlijke Shakespeare-achtige monoloog, inclusief lekker overdreven gezichtsuitdrukkingen. "Nú zag ik iets", begint ze, "daar zag ik echt dat VUUR wat ik weleens van d'r gezien heb ik voorstellingen!" Gerard Joling weet niet wat 'ie ziet. "Sow", zegt 'ie sarcastisch. Loretta explodeert ondertussen bijna van haar ontdekking. "Oehhhhlala", gromt ze. Het panel ligt in een deuk. "Wat gebeurt hier?!"

 

De grote finale

Tja, het blijft dus nog even spannend of Loretta de BN'er bedoelt van wie wij ook denken dat ze in de Vos zit. Daarvoor zullen we toch echt op de grote finale moeten wachten. Ben jij ook zo benieuwd wie er in de andere overgebleven kostuums zitten? Check dan hier onze ultieme The Masked Singer-verdenkingslijst!

De finale van The Masked Singer is vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.