Fotograaf
RTL / Nick van Ormondt
The Masked Singer Elfje

In After the Mask wordt er met de afvaller nagepraat over zijn of haar The Masked Singer-avontuur. Maar er wordt óók een hint gegeven over één van de andere kandidaten. Wij denken te weten welke BN'er er achter het masker van het Elfje schuilgaat!

Waarschuwing: dit bericht bevat spoilers over de afvaller van The Masked Singer

Kijkje in de kleedkamer

In After the Mask was Ron Brandsteder te gast bij zijn zoon Rick, om te vertellen over hoe hij het kortstondige avontuur van The Masked Singer heeft ervaren. Ron bleek namelijk in het Viking-pak te zitten en was daarmee de tweede afvaller van de zang- en raadwedstrijd. Maar we mochten ook een kijkje nemen in de kleedkamer van het Elfje, en wij denken nu al te weten wie het is!

Article continues after the ad

 

Laptophoes

Als de camera door de kleedkamer van het elfje gaat, zien we hele kleurrijke onderdelen van het pak, met veel bloemen. Het ziet er allemaal prachtig uit, maar waar het écht om gaat is de laptop met hoes die op tafel ligt. Vooral de hoes is opvallend: daar staan allemaal letters op. Wat zou dat kunnen betekenen?

 

Twee voor Twaalf

Onze gok, zonder dat ze ook nog maar een noot heeft gezongen: het Elfje is niemand minder Astrid Joosten. Zij presenteert natuurlijk al jarenlang de kennisquiz 2 voor 12, waarin kandidaten twaalf vragen krijgen waarmee ze letters kunnen verdienen. Als ze het antwoord niet weten, kunnen ze deze opzoeken met een laptop… Bovendien beleeft 2 voor 12 dit jaar een mooi jubileum: het programma zelf bestaat maar liefst 50 jaar en Astrid Joosten presenteert het dit jaar precies 30 jaar. Kat, uuhh, Elfje in het bakkie, denken wij!

 

Of we gelijk hebben, weten we misschien volgende week al. Dan worden namelijk de laatste vijf kostuums onthuld.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur. Direct daarna is After the Mask te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.