The Masked Singer 2020

UPDATE: Benieuwd of we gelijk hadden? Check hier wie er in het Kameleon-kostuum zat

Ben jij na weken van twijfelen, speculeren en raden in The Masked Singer nog steeds geen steek wijzer? Geen paniek: we got you. De Kameleon zingt al weken de longen uit haar gecamoufleerde lijf en wij denken te weten wie er in dit pak zit!

Article continues after the ad

En dat is... *tromgeroffel*... Samantha Steenwijk!

Samantha Steenwijk

Bij de volkszangeres kunnen we heel veel vakjes afvinken. Heel veel hints slaan gewoon op háár, nog even los van het stemgeluid dat bijna geen ruimte voor twijfel laat. Omdat ze normaal in het Nederlands zingt, zet ze ons met haar Engelse optredens een beetje op het verkeerde been. Als we achteraf gezien toch geen gelijk hebben, mag je ons uiteraard vierkant uitlachten, maar... dit kan haast niet anders.

 

De hints

De afgelopen weken dropte The Masked Singer al meerdere hints, al blijft het natuurlijk altijd nog wel even spannend welke hints uiteindelijk nep waren. Maar toch: kijkers konden er al meerdere aan Samantha linken. Kijk maar.


Een aantal dagen geleden dropte RTL nog een filmpje met extra Kameleon-hints en dat maakte ons alleen maar zekerder van onze zaak. De vraag 'Heeft u wel eens in een finale gestaan?' komt voorbij en de Kameleon knikt vol overtuiging JA. Logisch ook: Samantha stond ooit in de finale van The Voice of Holland en vorig jaar won ze RTL's Dancing With The Stars

'Speciale band met dieren'

De vraag 'Heeft u een speciale band met dieren?' krijgt ook een overtuigend knikje van de Kameleon en deze hint doet 't 'm voor ons. Zo zullen trouwe social-volgers van Samantha weten dat ze een bijzondere band ontwikkelde met een eend genaamd Coco. Dat is eigenlijk gewoon een van haar huisdieren.

Ik vind mijn eend dus echt superknap 😍 #Visite

Geplaatst door Samantha Steenwijk op Woensdag 30 september 2020

 

Geen twijfel

In de aflevering van afgelopen vrijdag dropte RTL4 dus ook letterlijk de hint 'eend' bij de Kameleon. Nou, hoe duidelijk wil je jet hebben! Er kwam er overigens nog eentje bij: 'paard'. Ook die slaat weer direct op Samantha. De zangeres heeft sinds kort namelijk haar eigen hengst aan de haak geslagen!

Kusje! 😘 👕👖 Ariat Europe #Ariat #AriatAndMe #Voice #Friesian

Geplaatst door Samantha Steenwijk op Maandag 19 oktober 2020


The Masked Singer-verdenkingen

Benieuwd naar andere potentiële BN'ers die we aan de Kameleon kunnen linken, zoals GTST-actrice Babette van Veen? Check dan deze lijst vol met The Masked Singer-verdenkingen! Of klik op de links hieronder om erachter te komen wie er in de kostuums zitten van...

- De Panter
- De Vlinder
- De Vos
- Neptunus
- De Zebra