De Lama in The Masked Singer

Update: Benieuwd of we gelijk hadden? Check hier wie er in het kostuum van de Lama zat!

Ben jij na weken van twijfelen, speculeren en raden in The Masked Singer nog steeds geen steek wijzer? Geen paniek: we got you. De Lama trippelt nu al een tijdje rond en maakt indruk met zij vrolijke, beweeglijke optredens. Wij denken nu zeker te weten welke stuiterbal er in dit pak zit hoor!

Article continues after the ad

Het kan haast niet anders. Wij denken bijna zeker te weten dat Hello Goodbye-presentator Joris Linssen in de Lama zit!

Zijn kenmerkende stemgeluid hoor je meteen terug in de Lama. Luister maar.

 

 

De Hints

Nog niet overtuigd van de stem alleen? Snappen we. Als we de hints met je doornemen, valt het kwartje vast wel. Goed, klaar voor? Ten eerste: Joris zit al jaren in Caramaba, een band die Mexicaanse mariachi-muziek speelt. En... ook af en toe Nederlandse.

Daarnaast hoorden we dit wollige beestje in het tweede hints-filmpje zeggen dat hij een makkelijke prater is. Logisch: Joris staat bekend om zijn interviews (Taxi, Hello Goodbye) dus dat spreekt natuurlijk voor zich. Wat de Lama ook zei: hij wilde vroeger politicus worden. Nou, Joris ook! Dat zei hij ooit in dit interview. Het bewijs stapelt zich op...

 

Kleine Lama's

In de vorige Lama-performance zaten ook hints over 'er kan er altijd nog wel een bij' en 'maakt plaatjes'. Dat eerste zou zomaar eens kunnen slaan op de kleine Lama's van deze Lama. Joris en zijn vrouwe hebben namelijk pleegkinderen. Dat tweede kunnen we dan weer moeiteloos linken aan Caramba, waar Joris plaatjes (albums) mee maakte. De Mexico-hint is natuurlijk ook een directe verwijzing naar de band. Er kwam ook een aanwijzing over een balletje trappen voorbij en dat linken we aan F.C. De Buurt, het buurtvoetbalteam dat Joris een tijdje terug op poten zette. Nou, we zijn eruit; de Lama is Joris Linssen. Punt.

 

The Masked Singer-verdenkingen

Benieuwd naar andere potentiële BN'ers die in de pakken kunnen zitten? Check dan deze lijst vol met The Masked Singer-verdenkingen! Of klik op de links hieronder om erachter te komen wie er in de kostuums zitten van...

- De Panter
- De Vlinder
- De Aap
- Neptunus
- De Kameleon
- De Zebra