De Vos in The Masked Singer

Ben jij na weken van twijfelen, speculeren en raden in The Masked Singer nog steeds geen steek wijzer? Geen paniek: we got you. De foxy Vos bleef nogal onder de radar, maar wij denken te weten wie het is!

Article continues after the ad

Veel hints wijzen namelijk in de richting van... actrice, zangeres en musicalster Noortje Herlaar!

 

 

 


Nieuwe hints

De hints 'Yoga', 'natuur' en 'talent' die in de derde aflevering voorbij kwamen, brachten ons eigenlijk niet veel verder. Dat kunnen er namelijk nog zoveel zijn! Maar gelukkig krijgen we daar nu weer wat hints bij. Onze Vos in kwestie heeft een stem met meerdere kleuren, is niet alleen bekend vanwege haar stem en.... heeft meerdere kinderen onder haar vleugels.

Musicalsterretje in de dop

Hoog op ons lijstje stond Ellen ten Damme, maar aangezien zij geen kinderen heeft, schrappen we haar toch maar. Dan blijft er één duidelijke naam over: Noortje Herlaar! Deze musicalster houdt van yoga, heeft al een kind met acteur Barry Atsma (die ook een zoon heeft uit een vorige relatie) en is zwanger. Plus deze Vos poseerde bij de Engelse vlag, maar had nog nooit op een internationaal podium gestaan. Wat blijkt? Noortjes vriend Barry is oorspronkelijk geboren in Engeland. Tada, we hebben je Vos! Kijkers hebben ook al de hints uit de meest recente aflevering uitgevogeld, kijk maar: 


Het verhoor

Het John van den Heuvel-verhoor uit de laatste aflevering gaf echt de doorslag! Circustheater Scheveningen kan wijzen op Noortjes musicalwerk. Zo stond ze er in 2010/2011 met Mary Poppins. Die hoofdrol kreeg ze nadat ze de tv-talentenjacht Op zoek naar Mary Poppins won. Toen John zei: "u heeft duidelijk iets te verbergen", kwam de Vos met een antwoord dat we opnieuw aan Noortjes zwangerschap kunnen linken. "Nou, op een gegeven moment lukt dat niet meer, hoor", uiteraard verwijzend naar de bolle babybuik! Ook wees de Vos Carlo aan bij mensen met wie ze samenwerkte. Klopt helemaal. Noortje is de stem van Anna in de Nederlandse nasynchronisatie van de Frozen-films. Carlo spreekt Olaf in. Johns woorden - "en toen viel er een ijzige stilte" - zijn natuurlijk ook een hint. 'Frozen' en ijzig, snap je 'm?

The Masked Singer-verdenkingen

Benieuwd naar andere potentiële BN'ers die in de pakken kunnen zitten? Check dan deze lijst vol met The Masked Singer-verdenkingen! Of klik op de links hieronder om erachter te komen wie er in de kostuums zitten van...

- De Zebra
- De Panter
- Neptunus

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.