De Aap in The Masked Singer

Update: Benieuwd of we gelijk hadden? Check hier wie er in het kostuum van de Aap zat!

Ben jij na weken van twijfelen, speculeren en raden in The Masked Singer nog steeds geen steek wijzer? Geen paniek: we got you. De twerkende Aap stuitert al weken vrolijk door de uitzendingen heen, maar wij hebben haar helemaal door!

Article continues after the ad

De Aap mag ook nu al dat masker af doen hoor, we hebben haar in de smiezen. Het is namelijk.... vlogger, model, zangeres, rapper, documentairemaakster, oftewel alleskunner Famke Louise.

Oké, ze zingt/rapt vaak met autotune, maar wij menen haar stem hier toch echt te herkennen!

 

De hints

In de eerste The Masked Singer-aflevering met de Aap zat al een mega-overtuigende hint richting Famke. 'Caissière'? Dat slaat natuurlijk op de clip voor haar track Op Me Monnie. Die speelt zich af in een supermarkt. En de 'geld'-hint linken we ook aan Op Me Monnie, for obvious reasons.


Nog meer hints

Inmiddels zijn we natuurlijk al een tijdje verder in de competitie en doken er al meer hints op. Zo kunnen we de hints over 'dieren', 'paard' en de uitspraak 'Leuk om te laten zien dat ik het echt zelf kan' allemaal perfect op Famke plakken. Zoals je hieronder ziet hebben meerdere kijkers hetzelfde a ha-momentje gehad. Het kan gewoon niet anders of Famke is de Aap!


De allesbeslissende hint

Nog niet overtuigd? Nou ja! Maar oké dan, speciaal voor de allerstrengste scepticus: de hints hieronder moeten je toch echt het laatste zetje geven. Blijkbaar houdt de Aap van de camera. Nou, Famke was vroeger model (en nu natuurlijk ook nog, in zekere zin). En dan ook nog: 'staat u altijd alleen in de schijnwerpers?', waarop het aapje nee schudt. Logisch ook: Famke deed al erg veel collabs met collega-artiesten. Tot slot, dé hint der hints: de Aap heeft meer dan een miljoen volgers op sociale media. En ja, dat klopt: Famke heeft alleen al op Insta meer dan een miljoen volgers, iets wat niet veel BN'ers kunnen zeggen. 


The Masked Singer-verdenkingen

Benieuwd naar andere potentiële BN'ers die in de pakken kunnen zitten? Check dan deze lijst vol met The Masked Singer-verdenkingen! Of klik op de links hieronder om erachter te komen wie er in de kostuums zitten van...

- De Panter
- De Vlinder
- De Zebra
- Neptunus
- De Kameleon
- De Lama