Vlinder in The Masked Singer

UPDATE: Benieuwd of we gelijk hadden? Check hier wie er in het Vlinder-kostuum zat

Ben jij na weken van twijfelen, speculeren en raden in The Masked Singer nog steeds geen steek wijzer? Geen paniek: we got you. De Vlinder fladdert al een aantal weken succesvol door de show heen en wij denken te weten wie er in het sierlijke kostuum zit!

Article continues after the ad

Dat is, en we zijn gesteund door een overweldigende hoeveelheid kijkers die hetzelfde denkt, Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Babette van Veen!

Neem de stem van Babette in gedachte en luister dan maar eens naar de performances van de Vlinder:

 


De hints

Oké, je zou sommige hints ook aan zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij kunnen linken, maar wij gaan toch voor Babette. We leggen graag uit waarom. De hints lijken allemaal wel op haar te slaan. Neem bijvoorbeeld 'prinses'. Ze schreef ooit een kinderboek genaamd Prinses Leentje.


Dierenvriend

Ook de hint over dieren kunnen we moeiteloos aan Babette koppelen. Ze is als echte dierenvriend al jaren betrokken bij de Partij voor de Dieren. Check! En even over het pak zelf: daar zit ook een hint in. Zo speelde Babette in de film Nachtvlinder, geregisseerd door haar vader Herman van Veen. Nou ja! Weer een check!


Nostalgie

Uiteraard zijn er nog veel meer hints. Zo heeft dit vlindertje in een groep gezeten. Nou, Babette zat vroeger natuurlijk in de meidengroep Linda, Roos & Jessica. Jeugdsentiment voor velen! 

 

Nog meer hints

Ook de hints rondom 'ijs' en 'met een andere naam aangesproken worden' passen perfect bij Babette. En de extra aanwijzing van het programma zelf - de Vlinder is blijkbaar al lange tijd een BN'er - past vanwege Linda, Roos & Jessica bij Babette. Oh boy: wat zal Buddy Vedder zich het leplazerus schrikken als 'ie opeens zijn bloedeigen soapmoeder uit dat pak ziet komen...


Geen twijfel mogelijk

De uitzending van afgelopen vrijdag gooide er weer een aantal hints in die bewijzen dat we hier tocht echt met Babette van doen hebben! Kijk maar:


The Masked Singer-verdenkingen

Benieuwd naar andere potentiële BN'ers die in de pakken kunnen zitten? Check dan deze lijst vol met The Masked Singer-verdenkingen! Of klik op de links hieronder om erachter te komen wie er in de kostuums zitten van...

- De Panter
- De Zebra
- De Vos
- Neptunus
- De Kameleon