De Astronaut uit The Masked Singer 2020

Afgelopen vrijdag maakte de Astronaut zijn debuut in The Masked Singer. Maar de identiteit van deze ruimtevaarder lijkt nu al uitgelekt te zijn!

Buitenaards

In de vorige aflevering van The Masked Singer zagen we hoe de Astronaut aan het nippertje ontsnapte aan een ontmaskering. Tijdens het zangduel met de Muis deed deze kandidaat nét genoeg om in de wedstrijd te blijven. Maar het lijkt erop dat de identiteit van de Astronaut nu alsnog op straat ligt. Volgens Qmusic-dj Domien Verschuren zit namelijk zijn collega Mattie Valk in het buitenaardse kostuum!


Mattie Valk

Domien Verschuren voelde Mattie Valk aan de tand tijdens de ochtendshow van Qmusic. “Ik kreeg een hoop berichten met de vraag of ik jou wilde vragen naar The Masked Singer”, aldus Domien. Mattie mag natuurlijk niks zeggen over zijn eventuele deelname, maar opvallend genoeg probeert hij de aandacht wel erg snel naar een andere kandidaat te verleggen!

Article continues after the ad

 


Kameleon

Volgens Mattie Valk zit Marieke Elsinga namelijk in het kostuum van de Kameleon. “Ik vind dit echt een bliksemafleider. Waarom hebben we het niet over de Kameleon?”, vroeg de Qmusic-dj af. Het is trouwens niet de eerste keer dat de radiomaker in verband wordt gebracht met de Astronaut uit The Masked Singer. De fans van deze bonte zangwedstrijd zijn er namelijk al langer van overtuigd dat Mattie in het pak van de ruimtereiziger zit!