Daphne Deckers als De Boekenwurm

The Masked Singer gaat door en kijkers overleggen koortsachtig over wíe er in de schitterende pakken zit. We hadden De Boekenwurm al in de smiezen, en deze fotogenieke zangeres werd vanavond eindelijk onthuld!

Cupido opende de avond en de hints brachten ons eventjes van ons stuk. Toen we er iets langer over nadachten bleven we tóch bij onze hoofdverdachte. De Boekenwurm toonde haar kamer en daardoor weten we nu helemaal zeker welke schrijfster er in het kostuum zit.

Spetterende optredens in The Masked Singer

De Stier gaf weer een prima optreden, maar ook hém hebben we totaal in de smiezen. De hints waren lastig, maar door een gouden ring én een wekker zijn we er inmiddels wel uit. Hetzelfde geldt voor Het Biggetje. We waren deze zingende speklap al op het spoor, en de aflevering van vanavond maakte onze verdenking alleen maar sterker.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Na een vermakelijk gastoptreden van het mopshondje Geraldine Kemper, was het de beurt aan De Giraffe. Deze chefkok is momenteel één van de grootste mysteries van The Masked Singer en de hints waren behoorlijk subtiel.

Vaarwel, Boekenwurm!

Aan het einde van de avond viel De Boekenwurm helaas af. Het panel dacht aan Heleen van Royen, Monica Geuze of Saskia Nooit… maar het ging natuurlijk om: Daphne Deckers!

De Boekenwurm sloot zich aan bij de lijst afvallers: De Viking, De Zwaan, De Alien, Het Lieveheersbeestje, De Octopus en Het Elfje. Hier vind je alle kostuums van The Masked Singer: mét de BN’ers die we verdenken.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag om 20:00 uur op RTL4.