Boba Fett

The Mandalorian brengt een bekend personage terug naar het Star Wars-universum! Het gaat om Temuera Morrison, die Jango Fett, de vader van de beroemde premiejager Boba Fett, speelde in Star Wars: Attack of the Clones.

The Mandalorian seizoen 2 met Boba Fett

Op THR lezen we dat Temuera Morrison te zien zal zijn in de Disney Plus-serie The Mandalorian. Bronnen melden dat hij in de huid (of beter: het pak) van Boba Fett kruipt. Oplettende kijkers vermoedden al langer dat de beroemde premiejager zijn opwachting zou maken in het tweede seizoen van The Mandalorian. Zij baseerden dat op een tease in de aflevering The Gunslinger, toen een mysterieus figuur opdook bij het lichaam van Fennec Shand.

Wat wil de premiejager van Baby Yoda?

Boba Fett zal naar verwachting een kleine rol spelen in seizoen twee van The Mandalorian. Daarbij is het natuurlijk wel enigszins opmerkelijk dat we de premiejager toch echt zagen sterven in Star Wars: Return of the Jedi... Misschien heeft het net als in Attack of the Clones iets te maken met een kloon? Hoe de makers dat gegeven precies uitwerken - en wat de premiejager van plan is met Baby Yoda - is naar verwachting later dit jaar te zien!

Article continues after the ad

Tweede seizoen The Mandalorian op Disney+

Seizoen 2 van The Mandalorian wordt in oktober op Disney Plus verwacht. Tot die tijd kun je je vermaken met de docu-serie Disney Gallery: The Mandalorian, gepresenteerd door Jon Favreau.