Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Baby Yoda uit The Mandalorian mag er dan wel zo schattig uitzien, dat die zelfs zijn eigen merchandise heeft gekregen, maar actrice Gina Carano denkt daar inmiddels vast anders over. Ze laat op Twitter weten maar liefst twee keer te zijn flauwgevallen tijdens de opnames. 

Article continues after the ad

Op Twitter vroegen fans zich af hoe Gina Carano, die in The Mandalorian de rol van Cara Dune speelt, zich voelt als eerste slachtoffer van The Child. En daar had de actrice een opvallend antwoord op. "Even tussen ons gezegd, ik ben twee keer flauwgevallen tussen het opnemen van die scènes door. Dus ja, zijn actie was geen grap." 

Film met Baby Yoda

Voorlopig zijn we (gelukkig) nog niet af van de mysterieuze Baby Yoda. Eerder deze week liet Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company al doorschemeren dat het zomaar eens zou kunnen dat er een film over het leven van dit schattige figuurtje verschijnt. ‘The Mandalorian is een tv-serie, maar ik zie het vooral als een extra manier om verhalen te vertellen in het Star Wars-universum. Disney+ is daar een geweldig instrument voor.’ Lees hier het interview terug.