The Kissing Booth 3

De romantische tienercomedy The Kissing Booth 2 eindigde met een enorme cliffhanger: kiest Elle (Joey King) voor Harvard waar haar vriendje studeert of gaat ze met haar beste vriend naar Berkeley? De derde film moet daar eindelijk antwoord op geven. Dit moet je weten voor je die aanzet op Netflix!

The Kissing Booth 3 releasedatum

The Kissing Booth 3 verscheen 11 augustus 2021 exclusief op Netflix en kan je nu meteen kijken! Vlak na de verschijning van The Kissing Booth 2 onthulden de castleden al dat er een derde film zou komen.


Hoe eindigde The Kissing Booth 2 ook alweer?

Lee had zich er in de tweede film eindelijk bij neergelegd dat zijn beste vriendin en broer een relatie hadden, maar denk maar niet dat Elle en Noah 'nog lang en gelukkig leefden'. Hun relatie stond flink onder druk. Noah vertrok aan het einde van de eerste film naar Harvard, Elle jaloers en onzeker achterlatend. Ze was bang dat hij zou vallen voor zijn goede vriendin Chloe en dat terwijl het haar toch ook flink lastig werd gemaakt met de komst van de knappe Marco. Uiteindelijk koos ze natuurlijk voor Noah, maar dat stelde haar voor het volgende dilemma: gaat ze samen met Lee naar Berkeley of toch naar Harvard om bij Noah te zijn? Tja, dat liet ons allemaal verward achter.

Article continues after the ad


Waar gaat The Kissing Booth 3 over?

Je raadt het al: in The Kissing Booth 3 zien we dus eindelijk of Elle zich aan haar belofte aan Lee houdt of dat ze hem opnieuw keihard laat vallen voor zijn bloedeigen broer. En dat is nog niet de enige! Op het einde van de tweede film leek het er op dat danskoning Marco haar nog niet vergeten is en de twee komen elkaar weer tegen in het derde deel. Marco lijkt nog een laatste poging te doen om Elle voor zich te winnen. Kan ze hem dit keer wel weerstaan? 


Wat zeggen de acteurs over The Kissing Booth 3?

Ook de hoofdrolspelers hebben al flink wat geteased over de derde film. Zo vertelde Joey King eerder dat Elle nog veel te wachten staat. "Elle moet veel uitzoeken, en dat gaat ze ook doen in de derde film. En dan, op het eind, geeft ze zichzelf nog meer om uit te zoeken wat gewoon gestoord is. We weten niet wat er gaat gebeuren... Ik weet niet waarom ze dit doet." Dat klinkt vaag, maar Jacob Elordi verduidelijkt het nog even: "Ze is bang om het een van de twee te vertellen, omdat het zo'n lastige beslissing is. Ze voelt waarschijnlijk veel druk van beide partijen en dat is natuurlijk jammer." 

Waar ze zich volgens acteur Taylor Perez in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken, is zijn rol in het geheel... althans als we hem op zijn mooie bruine ogen mogen geloven natuurlijk! De knappe Marco keert wel terug, maar om een hele andere reden dan we stiekem hoopten. Hij is namelijk team Noah! "Ik heb het gevoel dat als je 'nee' te horen krijgt je de 'nee' moet nemen. Weet je? Geef op. Laat haar met rust." Op basis van de eerste trailer lijkt hij toch geen genoegen te nemen met 'nee'


Terugkerende Kissing Booth 3 castleden

De derde film is tegelijkertijd met de tweede film opgenomen, dus de kans is groot dat we veel bekende gezichten gaan terugzien. Naast Elle Evans (Joey King), Noah Flynn (Jacob Elordi) en Lee Flynn (Joey Courtney) staan er ook andere acteurs nog wat te wachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lee's liefje Rachel (Meganne Young), new besties Chloe (Maisie Richardson-Sellers) en Marco (Taylor Zakhar Perez)? Verder duikt ook Mrs. Flynn op (Molly Ringwald) net als het kleine broertje van Elle (Carson White). 

Ben je trouwens benieuwd of de romantiek in het leven van deze acteurs net zo actueel is? Wij zochten uit wie de real-life liefjes van de Kissing Booth-acteurs zijn.


Nieuwe gezichten

Voor nu is het helaas nog niet duidelijk of er ook nieuwe gezichten hun opwachting gaan maken. We verwachten het wel. Elle, Lee en Rachel zijn namelijk geslaagd en staan op het punt om te gaan studeren. Op die universiteit - of dat nu Berkeley of Harvard wordt - ontmoeten ze vast weer nieuwe mensen. We gaan het zien wie in die rollen mogen duiken! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

 

Komt er nog een The Kissing Booth 4?

Je moet extra hard genieten van The Kissing Booth 3, want het lijkt er op dat het hierna ophoudt voor Elle, Noah en Lee. Hoewel er natuurlijk nog niets officieels is gezegd, eindigt de boekenreeks van Beth Reekles (waar de reeks op is gebaseerd) na deel drie. Ook hebben zowel Netflix als de makers diverse hints gegeven dat Kissing Booth, net als To All The Boys, een trilogie blijft. "Ik vind het geweldig om fans een vrolijk, emotioneel en bevredigend einde te geven", verklaarde een van de regisseurs eerder al aan Variety. "Door de liefde die ze voor deze franchise hebben getoond, verdienen ze tenslotte niets minder."

Jacob Elordi was daarin duidelijker: "Dit is echt de laatste kus", vertelt de acteur in een interview met Vanity Fair.


The Kissing Booth ontvangst en reacties van fans

De eerste twee films werden door de kritische tv-recensenten helaas flink de grond ingeboord. En dat is nog zacht uitgedrukt! De films werden 'seksistisch' en 'objectief slecht' genoemd en zouden absoluut niet 'vrouwvriendelijk' zijn. In vergelijking hiermee zijn wij nog best positief. Gelukkig voor de makers trekken de kijkers zich daar weinig van aan, want beide films waren een succes op Netflix.

Mogelijk komt dat succes ook door de populariteit van de boeken. De acteurs zijn bovendien buiten de set een relatie begonnen. Chemie all over! Of wacht..van dat laatste was ten tijden van de opnames van deel twee en drie al geen sprake meer. Jammer! Maar goed, het weerhield mensen er niet van om het vervolg op The Kissing Booth te kijken? Kijk deze reacties maar!


The Kissing Booth 1 t/m 3 kijk je exclusief op Netflix.