Sony komt met een kakelverse trailer voor de reboot van The Grudge-franchise. Na jaren in ontwikkeling te zijn geweest, lijkt deze The Grudge-film eindelijk klaar voor een release in 2020. Maar geen zorgen: ondanks dat we hier met een reboot te maken hebben, wordt het oude bronmateriaal echter niet vergeten!

Article continues after the ad

The Grudge meets Se7en in spannend detectiveverhaal

Regisseur Nicolas Pesce heeft wilde plannen met The Grudge! Zo belooft hij ons ditmaal een soort misdaadfilm met flinke horrorelementen. Als voorbeeld kun je denken aan het fenomenale Se7en. We zien in The Grudge een jonge detective die tijdens een moordonderzoek op een spookachtig huis stuit. Maar zoals gezegd: ondanks de toevoeging van wat nieuwe plotelementen wordt het bronmateriaal niet vergeten! De trailer van The Grudge reboot laat ons een enorm memorabel moment uit de Amerikaanse film uit 2004 herbeleven. Specifiek gaat het om die douchescène met die griezelige hand...

The Grudge reboot is onderdeel van canon

Pesce laat in een interview met IGN weten dat zijn The Grudge reboot onderdeel is van de overkoepelende canon. Zodoende mogen we ons verheugen op verschillende easter eggs die deze film verbinden aan zijn voorgangers. Sterker nog: The Grudge (2020) speelt zich tegelijkertijd met de remake van 2004 af, waardoor de verhalen elkaar op punten zelfs overlappen. Of die (mogelijke?) Netflix-serie ook onderdeel wordt van de canon is nog niet bekend.

The Grudge wordt in 2020 in de bioscoop verwacht.