Hugh Jackman, ster uit filmmusicals als The Greatest Showman en Les Misérables, treedt volgend jaar op in Amsterdam! 

In zijn muziekspektakel The Man, The Music, The Show, zingt hij - met een volledig orkest - de grootste hits uit de musicals waarin Jackman een rol speelde. Verwacht veel werk uit The Greatest Showman en Les Mis, maar mogelijk ook songs uit The Boy From Oz, Beauty And The Beast en verschillende swingklassiekers.

Article continues after the ad

 

Veel mensen kennen Hugh Jackman voornamelijk van zijn stoere rollen als Wolverine en de robotbokser uit Real Steel. Zijn hoofdrollen in de filmmusicals Les Misérables en The Greatest Showman zijn eigenlijk stukken vanzelfsprekender!

Vóór de acteur op het grote scherm doorbrak als Wolverine speelde hij in Australië al regelmatig in musicals, zoals Belle En Het Beest, waarin hij Gaston vertolkte. Hoewel zijn Hollywood-avonturen meer publiciteit kregen, is Jackman altijd doorgegaan op het podium.

Jackman is dus niet de zoveelste filmacteur die wel even denkt een grote zaal te kunnen vullen: podiumentertainment is zijn échte métier!

 

Hugh Jackman World Tour

Jackman staat op vrijdag 17 mei op de planken in de Ziggo Dome. De voorverkoop start op 7 december, dus markeer het even in je agenda! De artiest gaat kriskras door Europa: mocht je geen kaartjes kunnen krijgen, dan is zijn show in Keulen (16 mei) waarschijnlijk het beste alternatief, of Hamburg (13 mei, als je er een minivakantie van maakt).

Meer informatie vind je op de site van de Ziggo Dome, of bij Hugh Jackman zélf!