Freddie Highmore, The Good Doctor

Freddie Highmore scoort natuurlijk al wat jaren hoge ogen met zijn rol als de autistische dokter Shaun Murphy in The Good Doctor, maar het is tijd om zijn cv uit te breiden. De acteur heeft namelijk niet alleen een rol weten te bemachtigen in de nieuwe ABC-film Why You Will Marry The Wrong Person, maar is tevens uitvoerend producent.

Article continues after the ad

Why You Will Marry The Wrong Person wordt een uur durende comedy-drama gebaseerd op een artikel met dezelfde naam. In dit stuk vragen twee leiders aan de vooravond van hun huwelijk zich af: wat als? Wat als ze getrouwd waren met iemand anders bijvoorbeeld? We zijn heel benieuwd.

Coronavirus in The Good Doctor

Ondertussen is de populaire acteur (die we stiekem nog van vroeger kennen door zijn hoofdrol in Charlie and the Chocolate Factory) ook nog in afwachting van de opnames van het vierde seizoen The Good Doctor. De camera's zouden volgens de originele planning al aan het rollen moeten zijn, maar vanwege problemen met coronatests werden de opnames eerder deze maand stopgezet. Het is nog niet bekend wanneer ze wel kunnen draaien, maar inmiddels is er wel een kleine verhaallijn naar buiten gekomen: het coronavirus slaat namelijk ook in (het fictieve) St. Bonaventure Hospital in San Jose toe. Het is nog maar de vraag hoe Dr. Shaun Murphy daar weer mee omgaat.

The Good Doctor is te zien via Videoland.