Ruim dertig jaar na de première van de allereerste aflevering van The Golden Girls is de sitcom populairder dan ooit. Het blijft niet alleen bij het terugkijken van stoffige dvd’s, binnenkort kunnen Dorothy, Blanche, Rose en Sophia elke zaterdagavond bij je borrel aanwezig zijn.

Article continues after the ad

Disney, de originele producent van de serie, komt namelijk met een hele lijn van nieuwe producten op de proppen. Wat te denken van een speciale Golden Girls-editie van Monopoly? Daar zijn geen bekende straten om je eigendom te maken, maar de favoriete hang-outs van de gouden meiden. 

Ben je meer een type voor Cluedo? Ook dat is geen enkel probleem, want ook dáár is een speciale Golden Girls make-over aan gegeven. De basis is hetzelfde, maar wie van de Golden Girls of hun vrienden heeft nou die moord gepleegd? 

En mocht na het spelen van deze spelletjes je Golden Girls-honger nog steeds niet gestild zijn, dan is er altijd nog het Golden Girls kleurboek of de Golden Girls puzzel van duizend stukjes om je mee zoet te houden