Voor alle dames en heren die graag naar zwetende mannen in de jungle kijken... Triple Frontier. En nu is er een tweede trailer online!

Article continues after the ad

Bazooka in de ramsj

De actiefilm Triple Frontier gaat over een groep voormalige Special Forces militairen... spannend. Maar zijn het criminelen? Nee! Ze hebben altijd eerlijk gewerkt voor het vaderland. Ze zijn nooit corrupt geweest, hebben die bazooka van werk niet op Marktplaats verpatst. En nu hebben de heren een gezinsleven en willen gewoon een goede echtgenoot en vader zijn. Ik weet wat je denkt: Wow. Waar vind je nog zulke mannen? Nou, niet in Triple Frontier, want dat wáren zulke mannen, tot ze besloten dat ze een machtig drugskartel gingen overvallen. Spannend!

Wat het wat minder spannend maakt, is dat de trailer weer veel te veel weg geeft naar onze smaak. Dus als je nog een beetje verrast wilt worden: tot halverwege ben je safe. 

 
 
De film ging trouwens bijna niet door omdat Ben Affleck weer eens aan de drugs was. En toen mocht hij niet meer meedoen. En toen weer wel. En toen weer niet. Maar nu weer wel.