Logan Williams (16), overleden

The Flash-acteur Logan Williams is dinsdag onverwachts overleden op slechts 16-jarige leeftijd. Dat heeft zijn moeder vrijdag gemeld aan de lokale krant Tri-City News.

Article continues after the ad

De doodsoorzaak van de acteur is niet bekendgemaakt.

Coronamaatregelen

De familie laat weten het zwaar te hebben met het afscheid van de tiener. Door de coronamaatregelen die over de hele wereld gelden, is het voor de familieleden niet mogelijk om op een normale manier steun bij elkaar te vinden. "Ik kan mijn ouders niet knuffelen die hun enige kleinzoon zijn verloren. Het is hartverscheurend", zo vertelt zijn moeder aan de krant.

Reactie van collega

Logan Williams speelde in 2014 en 2015 de rol van een jonge Barry Allen in The Flash, de serie die eind 2018 nog de honderdste aflevering vierde. Zijn collega's reageren diep bedroefd op het nieuws. "Ik hoorde net het verschrikkelijke nieuws dat Logan Williams is overleden. Deze foto werd genomen tijdens de opnames van de allereerste aflevering in 2014", zo schrijft collega-acteur Grant Gustin (30) op Instagram. "Ik was niet alleen onder de indruk van Logan's acteertalent, maar ook van zijn professionalisme op de set. Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar hem en zijn familie die nu een onvoorstelbare moeilijke tijd doormaken." 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Logan Williams 💥 (@theloganwilliams) op