Batman Begins

Spotify’s eerste verhalende podcast in samenwerking met Warner Bros. en DC komt eraan! Batman krijgt een nieuw verhaal in Gotham City met Batman Unburied. Filmmaker, schrijver en producent Davis S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Man of Steel) is verbonden aan het project.

Batman Unburied zal de duistere kanten van Bruce Wayne’s persoonlijkheid verkennen, maar de details blijven vooralsnog geheim. Jep, dat klinkt als iedere Batman-film ooit gemaakt!

Nachtmerrieachtig

David is ontzettend enthousiast: “Ik ben al een tijd fan van verhalende podcasts en was op zoek naar het juiste script. De terugkeer naar Batman leek me een uitgelezen kans.”

Article continues after the ad

Hij geeft ook al een tipje van de sluier wat we van de podcast kunnen verwachten: “Bij het maken van de serie gebruiken we de unieke voordelen die geluid biedt om in de meer nachtmerrieachtige personages van Batman’s schurkengalerij te duiken.”

300 miljoen

“David Goyer is een uitzonderlijk talent en we hadden ons geen betere leider kunnen wensen. Hij gaat de 300 miljoen Spotify gebruikers een onvergetelijke Batman-sage geven”, vertelt Dawn Ostroff, Chief Content and Advertising Bussiness Officer bij de streamingdienst Spotify.

Tot die tijd hopen wij op meer teasers voor The Batman, het nieuwste filmproject van regisseur Matt Reeves. Robert Pattinson, oftewel Batman himself in de 2021 verwachte film, heeft het coronavirus te pakken dus helaas zijn de opnames tijdelijk stilgelegd.

Batman Unburied wordt in 2021 verwacht exclusief op Spotify.