David Leslie Johnson, de schrijver van The Conjuring-films en The Walking Dead, is druk bezig met om een van de populairste horrorseries aller tijden nieuw leven in te blazen: A Nightmare on Elm Street!

Article continues after the ad

Johnny Depp

In 1984 schreef regisseur Wes Craven filmgeschiedenis met de horrorklassieker A Nightmare on Elm Street. Niet alleen was het de eerste rol van megaster Johnny Depp, maar het was ook de geboorte van Freddy Krueger, een instant-horroricoon dat nog zou opduiken in zes andere Elm Street-films. In 2010 verscheen een teleurstellende remake. Maar dat weerhoudt de studio New Line er niet van om het nog een keertje te proberen. Deze keer met een schrijver die zijn sporen in het horrorgenre verdiend heeft!

Freddy

David Leslie Johnson schreef eerder mee aan onder meer Orphan, The Walking Dead en The Conjuring 2 en 3. Op IMDb is te lezen dat de reboot gaat over de zoon van Freddy Krueger, die zijn vaders krachten heeft geërfd. Maar het lijkt erop dat deze informatie nergens op is gebaseerd. Het zal nog even duren voor we weten waar de nieuwe Elm Street-film wel over gaat: New Line richt zich eerst op de Conjuring-serie en natuurlijk… It!