Fans van Bruce Springsteen krijgen niet vaak de kans om de muzikant live te zien! Zeker nu hij al ruim een jaar alleen maar theatervoorstellingen geeft. Gelukkig staat de show binnenkort op Netflix; check de datum én een nieuwe trailer!

In Springsteen On Broadway vertelt The Boss de verhalen uit zijn jeugd, die de inspiratie vormden voor zijn muziekcarrière. Natuurlijk blijft het niet bij praten alleen. Springsteen speelt (samen met zijn vrouw Patti Scialfa) een paar van zijn grootste hits, als My Hometown, Born In The USA en Born To Run.

Article continues after the ad

 

Springsteen On Broadway

In Springsteens muziek spelen werkende mannen en vrouwen een bijzonder grote rol, dus een exclusieve Broadway-voorstelling past niet helemáál in dat plaatje. Kaartjes waren bijna onmogelijk te krijgen, en op woekersites werden ze voor een godsvermogen aangeboden.

The Boss verlengde daarom zijn show, van november 2017 tot december 2018, zodat mensen die zich hadden ingeschreven alsnog tickets voor een normale prijs konden kopen. Voor veel internationale fans was het praktisch onmogelijk om de show te zien, en de deal met Netflix is een mooi goedmakertje van de artiest. Springsteen On Broadway verschijnt online zodra hij zijn laatste theatershow in New York heeft afgesloten.

 

Op 16 december kan jan met de pet eindelijk óók genieten van Springsteens akoestische theateroptreden. Mits hij of zij een Netflix-abonnementje heeft, natuurlijk.