The Boondock Saints maken een comeback op het kleine scherm. De gewelddadige broers met een missie van God krijgen een nieuw leven ingeblazen in een televisieserie.

Article continues after the ad

The Boondock Saints: Origins

Troy Duffy, de schrijver en regisseur van de film uit 1999 en de sequel uit 2009, slaat de handen ineen met Don Carmody Television om The Boondock Saints: Origins te maken.

De televisieserie gaat dieper in op de broers MacManus. “In deze gevoelige tijd vol onrust over mensenrechten, regeringsschandalen en burgerlijke corruptie, is er geen beter moment om het iconische gerechtigheid van de broers opnieuw te introduceren,” zei Duffy.

Missie van God

In de originele film speelden The Walking Dead-ster Norman Reedus en Sean Flannery de Iers-Amerikaanse tweeling Murphy en Connor MacManus. De broers voelen dat ze een missie van God hebben gekregen om alle misdadigers in hun stad Boston te vermoorden. Ze krijgen hierdoor aan de stok met de extravagante FBI-agent Paul Smecker, gespeeld door Willem Dafoe. 

Fan Campaign

Acteur David Della Rocco, die Rocco in de films speelde, roept fans in een videoboodschap op om geld te doneren in ruil voor prijzen, zoals een collector’s box, exclusieve merchandise en een VIP trip naar Boston. Check voor meer info: BoondocksBack.com.

Of Norman Reedus en Sean Flannery weer in de huid van de MacManus-broers kruipen, blijft nog even de vraag. De wereldpremière van The Boondock Saints: Origins staat gepland op St. Patrick’s Day volgend jaar.