Over minder dan twee maanden is het alweer tijd voor de 91ste Academy Awards. Het liep dit jaar minder soepel dan voorheen, vooral door het Kevin Hart-schandaal. Hij trok zich terug als presentator nadat hij in opspraak kwam door homofobe tweets uit zijn verleden. Afgelopen week werd het bekend dat er waarschijnlijk helemaal geen host meer komt. Volgens The Hollywood Reporter is de organisatie daarom bezig om de Avengers-cast te strikken!

Article continues after the ad

Volgens bronnen was de cast al eerder benaderd om een prijs op de Golden Globes uit te reiken. Dit wezen zij toen mogelijk af om iets voor The Academy Awards te presenteren. De Golden Globes werden afgelopen zondag uitgereikt met Killing Eve-actrice Sandra Oh en Andy Samberg als hosts. Of de Academy alleen superhelden wil inzetten als presentatoren is nog niet duidelijk. Het is in ieder geval niet de eerste keer dat de Avengers-cast een prijs presenteerde: na de eerste Avenger-film in 2013 gaven Robert en Samuel L. Jackson ook een Oscar weg. De Academy wil nog niet reageren op de geruchten. 

The Avengers

Het hosten van de Oscars zou gunstig zijn voor de cast, omdat Avengers: Endgame vanaf 24 april te zien in de bioscoop. Dit is alweer de vierde Avengers-film. Robert Downey Jr., Chris Evens, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Zoë Saldana, Elizabeth Olsen en Josh Brolin spelen de hoofdrollen. We verwachten een enorm spektakel, met eindelijk uitsluitsel over wat er gebeurt nadat Thanos het halve universum heeft uitmoordde met zijn vingerknip. In de eerste minuut van de trailer zien we Tony Stark een afscheidsboodschap inspreken voor Pepper Potts. Bekijk hieronder de trailer.