Regisseur Mike Dougherty meldt op Twitter dat Godzilla: King of the Monsters helemaal klaar is. Strik erom en naar de bios ermee!

Maar helaas. Fans van MonsterVerse moeten nog een half jaartje wachten tot de monster-aap in de bioscoop te zien is. Dougherty plaatste een foto's van het titelscherm met de tekst: "Het is klaar. Veel liefde en dankbaarheid aan de duizende getalenteerde mensen overal ter wereld die geholpen hebben om deze levensdroom realiteit te maken. In Godzilla we trust."

Godzilla: King of the Monsters

In Godzilla: King of the Monsters gaat Godzilla in gevecht tegen een groep bizarre monsters. Met als hoogtepunt de reusachtige mot Mothra en als toetje een enorme driekoppige draak. Voor wat menselijke afwisseling zijn Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler en Charles Dance ingehuurd.

Article continues after the ad

Next, please!

Nu Godzilla: King of the Monsters in een laatje ligt te wachten tot de première, verschuift onze aandacht weer even naar het volgende nummertje. Na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters is het de beurt aan Godzilla vs. Kong, die momenteel al in productie is. We houden je op de hoogte!

Godzilla: King of the Monsters draait vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop.