Na de terugkeer van Jeff Goldblum in Jurassic World: Fallen Kingdom zou een rol voor Sam Neill en Laura Dern als Alan Grant en Ellie Sattler in Jurassic World 3 niet misstaan, toch?

Article continues after the ad

Oude garde

Nou, als het aan Colin Trevorrow ligt niet. De regisseur, die aan roer staat van JW nummertje 3, liet in een interview met MTV weten er niet op tegen te zijn de oude Jurassic Park-garde weer op te trommelen. En een rol voor het iconische dino-duo sluit ‘ie zeker niet uit.

Sterker nog, de Trevorrow zou het fantastisch vinden om de twee weer een plekje te geven in de franchise. Op de vraag of het niet gek is als Grant en Sattler wegblijven voor deel 3 zei hij: “dat zou ik inderdaad erg apart vinden.” 

Comeback!

In welke capaciteit Grattler (hah!) terugkeert, is nog even de vraag. Voor zover bekend heeft Neill noch Dern getekend voor Jurassic World 3, maar het zou geen ondenkbare move zijn. Beide acteurs hebben nog een vrij vruchtbare acteercarrière. Daarnaast kan Universal oudere Jurassic Park-fans, die niet warmlopen voor Jurassic World, toch naar de bioscoop halen.

Neill en Dern waren na Jurassic Park nog een keer te zien in het betreurenswaardige Jurassic Park III. Ondanks sterk spel werd Neills personage alles behalve eer aan gedaan en voor Dern bleef het bij een paniekerige telefoonrol.