Marvel bewijst een ongeneeslijk zieke superfan de ultieme laatste eer: een special screening van Avengers: Endgame. Het verhaal van de man is pure ellende, maar gelukkig schieten Disney en Marvel te hulp!

Article continues after the ad

Het begon allemaal met een Reddit-post van ene Alexander Q. Hij blijkt een man van 33 die de release van Avengers: Endgame in april helaas niet gaat halen. Eerder verloor hij zijn zus aan de zeldzame ziekte Fanconi; eerder bleek dat hij dat óók heeft. Hij lijdt tevens aan lever- en mondkanker.
 

 

“I’m not a child or anyone with a particularly tragic story. Just a normal guy”, begint Alexander zijn hartverscheurende verhaal. Hij hoorde verhalen over terminale mensen die in het verleden óók speciale screenings kregen. “How do I get in on this action?”, grapte hij. Lees het hele verhaal hier.
 

Goed nieuws!

Disney, eigenaar van Marvel Studios, nam inmiddels contact op nadat het verhaal giga-viral ging en gaat een screening regelen!. Gelukkig is Alex zijn humor nog niet verloren. “Lastly, I don’t mean te be greedy but since I’m triple dying, can we throw Captain Marvel into the mix?” 
 

 

Onvoorstelbaar

Het onvoorstelbare, ontzettend tragische verhaal van Alexander krijgt zo toch een passend einde. Hij ziet hoe het huidige MCU eindigt want Avengers: Endgame brengt álle verhaallijnen van de afgelopen 11 jaar samen.
 

Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscoop. Hiervoor vliegt Captain Marvel nog de bioscopen in op 6 maart.