Maar liefst tien jaar, van 1994 tot en met 2004, speelde Jennifer Aniston de iconische Rachel Green in de comedyserie Friends. Haar karakter werd vooral bekend door haar kledingstijl, haar unieke kapsel en niet te vergeten de knipperlichtrelatie met Ross. Maar ook de altijd-zichtbare tepels van Rachel zijn na al die jaren nog niet vergeten.

Article continues after the ad

Netflix

De duidelijk aanwezige tepels van Jennifer Aniston hebben het in de jaren negentig nooit tot enige nieuwswaarde geschopt, maar sinds Friends in 2015 aan de Amerikaanse Netflix is toegevoegd, zijn de tepels een heet hangijzer op social media.

BH

Vogue vond het na twee jaar welletjes en besloot verhaal te halen bij de actrice zelf tijdens een interview voor het septembernummer van het magazine. “Ik heb toch echt een bh aan, ik weet echt niet wat ik jullie anders moet vertellen”, aldus de eeuwige Rachel. “En ik weet trouwens ook niet waar we ons voor moeten schamen, dit zijn nou eenmaal mijn tepels”, gaat ze verder. 

Tweede leven

Dat Friends, inclusief haar tepels, door een geheel nieuwe generatie ontdekt is, voelt nog steeds vreemd voor Aniston. “Het voelt een beetje alsof de tijd heeft stilgestaan. Mensen komen naar me toe en denken dat ik nog steeds in die serie zit”, aldus Jennifer. “Maar ik ben heel trots dat de serie een tweede leven heeft en dat mensen zich nog steeds met me kunnen identificeren”, besluit ze het interview.