Tenet, film, WarnerBros

Het duurt gelukkig geen week meer voor we in Nederland eindelijk kunnen genieten van de spannende actiethriller Tenet. De laatste trailer die zojuist is uitgebracht, belooft in ieder geval heel wat huiveringwekkende momenten (al ligt dat vooral aan het achtergrondmuziekje).

Article continues after the ad

In de zojuist uitgebrachte beelden zien we John David Washington in zijn rol als De Protagonist alvast in actie. De vraag is: Lukt het hem om met slechts één woord - Tenet - de wereld te redden van de ondergang? Er zou namelijk zomaar eens een Derde Wereldoorlog aan kunnen komen als hij ze niet voor is.


Eerste reacties

Nederland is niet het eerste land waar deze spannende film met John David Washington en Twilight-acteur Robert Pattinson te zien is, dus we kunnen alvast checken hoe andere mensen erover denken. Eerder hadden we nog hoge verwachtingen vanwege een aantal anonieme bronnen die de website World of Reel ontving, maar we kunnen nog niet helemaal opgelucht ademhalen. Na 42 recensies staat de Tomatometer op Rotten Tomatoes op 79 procent. Dit is net iets minder dan de beoordelingen van Inception en Insomnia van Christopher Nolan! 

Ben je benieuwd? Tenet is vanaf aanstaande woensdag te zien in de Nederlandse bioscopen.