John David Washington in Tenet

O no… Twee films die we enorm graag in de bioscoop wilden gaan bewonderen, zijn toch nog (verder...) uitgesteld. We hebben het over Tenet en The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Een kleine pleister op de wonde? The Conjuring 3 heeft gelukkig al wel een nieuwe releasedatum meegekregen.

Tenet van bioscoopkalender geschrapt

Van uitstel komt blijkbaar toch echt afstel: Warner Bros. heeft Tenet voorlopig helemaal van de bioscoopkalender geschrapt… En dat is een grote klap voor bioscopen die zich met Christopher Nolans film eindelijk weer eens konden verheugen op een potentiële kaskraker. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer Tenet wel in de bioscoop zal draaien. Warner Bros. (via Variety) verzekert ons echter dat een nieuwe releasedatum "op handen zijnde" is. Mogelijk is Europa daarbij eerder aan de beurt dan Amerika!

Nieuwe releasedatum voor The Conjuring 3

Alsof het bericht over Tenet nog niet vervelend genoeg was, besloot Warner Bros. ook meteen maar aan te kondigen dat The Conjuring: The Devil Made Me Do It (ook wel The Conjuring 3 genoemd) inderdaad is uitgesteld tot 4 juni 2021. Deze horrorfilm had eigenlijk op 1 september 2020 in de bioscoop moeten verschijnen. Er moeten echter wat scènes (opnieuw) gefilmd worden. Aangezien dat vanwege het coronavirus nog steeds erg lastig is, is de originele releasedatum simpelweg niet haalbaar.

Article continues after the ad

Andere titels van Warner Bros. - waaronder Wonder Woman 1984 en Dune blijven (voorlopig?) gepland voor een release in 2020. Duimen jullie met ons mee?