temptatiom island 2020 presentatoren annelien coorevits rick brandsteder

Heel bizar dit. Temptation Island verleider Alex Maas heeft het blijkbaar geprobeerd bij de presentatrice van het programma. Hij stond bekend om zijn uitspraken zoals: "ik ga vieze dingen met je meisje doen." En nu heeft hij zijn interessante openingszinnetjes gericht op Annelien!

Ik ben een trofee

Annelien Coorevits presenteert samen met Rick Brandsteder al jaren Temptation Island. Ze blikt in Homeparty met Kat Kerkhofs terug op de verleider die haar het meest is bijgebleven. “Weet je wie van de vrijgezelle mannen me is bijgebleven? Alex. Dat was ‘The Hulk’. Ik ga nooit vergeten dat hij tegen me zei: ‘Ik ben een trofee. Je moet mij verdienen. Als je eens wilt proberen?’. Ik dacht op dat moment: ‘What the fuck. Wat zegt die nu?" De Belgische presentatrice hoopt dat haar dochter nooit met zo iemand naar huis komt. Ook andere verleiders deden hun best om Annelien te verleiden. De presentatrice valt zeker in de smaak! Dat zagen al in het filmpje hieronder, waarin een aantal oud-verleiders hun charmes in de strijd gooien.

Article continues after the ad

 

Temptation Island

Ook dit seizoen doen de verleiders flink hun best. Arda ging in de vorige aflevering al vreemd met verleidster Eline (Al vond hij dat maar matig). Annelien vertelt hoe moeilijk het is om haar mening voor zichzelf te houden als de meiden hun kampvuurbeelden te zien krijgen. “Ik ben wel team ‘vrouw’, maar ik ga mij er nooit te veel over uitspreken, want je weet nooit hoe die vrouwen ertegenover staan. Het moeilijkste is om je mening voor jezelf te houden omdat ze vooral troost moeten zoeken bij elkaar." 

Temptation island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4, of op Videoland waar je ook een aflevering vooruit kan kijken