Gregory en Karina, Temptation Island

Het is algemeen bekend dat er in realityshows hier en daar geknipt en geplakt wordt om het voor de kijker spannend te houden. Maar wat precies, blijft altijd de vraag... tot nu! Deelnemers van het huidige seizoen Temptation Island: Love or Leave klappen namelijk in de DM van roddelkoning FawryNotSawry flink uit de school. 

Article continues after the ad

De spanning was in de afgelopen uitzending van Temptation Island: Love or Leave al flink te snijden toen de mannen een videoboodschap ontvingen van hun liefjes. Alleen die berichten bleken toch wat anders te zijn dan zowel zij als de kijkers zagen...

Knip- en plakwerk

Het begint namelijk allemaal met een bijzondere onthulling van een anonieme single. Hij zegt: "De tekst die Eva naar Kevin stuurt in haar filmpje is geschreven door de productie. Die wilden sensatie natuurlijk, en wisten precies wat Eva moest zeggen om Kevin los te laten gaan", zo schrijft hij naar Temptation Island-expert FawryNotSawry. "Ook zegt Eva aan het einde nog 'ik hou van je', maar dat is er uit geknipt." 

Tekst geschrapt

Eva wilde zelf eigenlijk heel iets anders sturen. "Kleine Mike en ik hadden haar geholpen met een mooie en nette tekst, maar de productie had het helemaal veranderd naar dit", verklapt de gefingeerde tv-ster. Ook laat hij weten dat de productie zelfs wilde voorkomen dat haar liefje Kevin een videoboodschap stuurde, maar desondanks heeft hij dat toch gewoon gedaan. Dit verhaal wordt bevestigd door Eva zelf. "Ja, zo is het gegaan", aldus de realityster die pas later haar opwachting maakte.


Nog meer openbaringen

Daarnaast blijkt ook de boodschap van Karina iets te zijn aangepast, zo laat ze aan FawryNotSawry weten. "Het is hetzelfde gegaan met mijn boodschap. Die duurde wel 15 seconde. Ik heb veel meer gezegd, maar dat is er allemaal uitgelaten." Wat ze dan precies heeft gezegd en of haar relatie met Gregory daarmee nog te redden was, zullen we nooit weten.


Nog meer vraagstukken

Naast de 'geknipte' boodschappen vragen fans zich inmiddels ook af waarom Jaydi niet wordt ingelicht over het vroegtijdige vertrek van (haar voormalig liefje) Sonny. "Na een hele dag nadenken over de reden van het verzwijgen dat Sonny naar huis is, snap ik de logica er nog steeds niet van", aldus een Twitteraar. Een andere kijker heeft wel een idee. "Jaydi mag niet weten dat Sonny weg is. Regie hoopt hiermee waarschijnlijk dat zij overmand door verdriet met Ricky eindelijk all the way gaat, because sex sells. Jammer genoeg heeft Jaydi teveel zelfrespect."

Zo zie je maar, in realityshows is niet alles wat het lijkt. Lees hieronder nog wat reacties! 


Temptation Island zie je iedere donderdag op Videoland.