Shirley, Temptation Island VIPS, Videoland

Shirley uit Temptation Island VIPS 2019 heeft flink van zich afgebeten op social media. De realityster kreeg de afgelopen tijd behoorlijk wat reacties over haar uiterlijk en is dat nu spuugzat! 

Article continues after the ad

"De laatste tijd krijg ik soms commentaar dat ik 'niet meer te herkennen ben', 'niet eens meer op mezelf lijk', 'dat we allemaal op elkaar gaan lijken' of zelfs 'dat ik mezelf verpest heb na Temptation'. Ik word er af en toe helemaal intens knetterdebiel van", begint ze haar relaas op Instagram. Met foto's en video's van 2012 tot 2017 wil ze haar volgers overtuigen dat het allemaal wel meevalt met die veranderingen.

Plastische chirurgie 

"Dat ik geen trek had om me klaar te maken in Thailand met 820 graden Celsius en zo mijn mandje uitgerold kwam, wil niet zeggen dat ik dat nooit doe. Daar heb ik het ook een paar keer gedaan, maar dat is volgens mij iedereen spontaan vergeten", verklaart ze zelf. Al geeft ze wel toe aan zichzelf te hebben gesleuteld. "Ik heb dingen laten doen ja, zoals m’n lippen (wat ik op Temptation ook al had, m’n tanden, m’n haar geverfd, een borstvergroting en traangootfillers." Maar verder is ze niet veel te veranderd hoor.

Eeuwige jeuk

En daarom is ze - volgens eigen zeggen - al die reacties spuugzat! “Zeg wat je wil en iedereen mag me alles vragen, dat vind ik helemaal niet erg maar aub aub aub aub laat DAT, ik krijg er echt jeuk van!” Dan weten we dat ook weer. Lees hieronder het hele bericht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi ❤️ Time to rant. De laatste tijd krijg ik soms commentaar dat ik “niet meer te herkennen ben”, “niet eens meer op mezelf lijk”, “dat we allemaal op elkaar gaan lijken” of zelfs “dat ik mezelf verpest heb na temptation” en ik word er af en toe ff helemaal intens knetterdebiel van. In deze swipe staan foto’s van 2012 tot 2017. Het eerste filmpje is gemaakt in de week nadat ik terug kwam van temptation, klaargemaakt. De tweede een recente zonder make-up/effect. Dat ik er daar geen trek in had om me klaar te maken in Thailand met 820 graden Celsius en zo m’n mandje uitgerold kwam, wil niet zeggen dat ik dat nooit doe. Daar heb ik het een paar enkele keren ook wel gedaan maar dat is volgens mij iedereen spontaan vergeten. Denk dat niemand er hetzelfde uit ziet als je net straight je nest of de douche uit komt met compleet verziekt door de kapper als wanneer je een beetje je best gedaan hebt zodat je toonbaar bent, excuse me if I’m wrong. Voor zover ik kan zien ben ik helemaal niet veel veranderd. Ik heb dingen laten doen ja, zoals m’n lippen (wat ik op temptation ook al had dus zeggen dat het zonde is dat ik m’n natuurlijke lippen heb verziekt en dat ze al zo mooi waren op temptation hoeft niet..) m’n tanden, m’n haar terug geverfd, een borstvergroting en traangootfillers maar volgens mij ben ik nóg steeds geen ‘HeEl AnDeR MeNs’ en zie ik er nog steeds +-hetzelfde uit. Zelfs op de foto’s uit 2012. 🤷🏼‍♀️ Grootste verschil is dat ik toen alleen m’n ogen opmaakte.. En ik snap best dat commentaar erbij hoort en als je het lelijk vind is het prima, zeg het vooral als je daar ernstig blij van word, maar ik word toch écht onderhand een beetje panisch ervan dat ik heel de tijd naar me knar geslingerd krijg dat ik niet meer op mezelf lijk. Zeg wat je wil en iedereen mag me alles vragen, dat vind ik helemaal niet erg maar aub aub aub aub laat DAT, ik krijg er echt jeuk van 😩 Dáár leek ik niet op mezelf en ik herkende mezelf vaak niet eens als ik de afleveringen keek. Give me a break, please. 🦋 Ohja, en ik ben ook helemaal niet tot weinig afgevallen. Ik haal gewoon geen adem meer als ik een foto laat maken. Nou, oke dat was ‘m wel xxxx loveyou thankyou for reading

Een bericht gedeeld door 𝔰𝔥𝔦𝔯𝔩𝔢𝔶 𝔠𝔯𝔞𝔪𝔢𝔯 (@shirleycvc) op