Zach uit Temptation Island
Source
RTL

Temptation Island-deelnemer Zach schoof aan voor de nieuwste aflevering van Temptation Gossip. Hierin geeft hij een update over zijn relatie met Simone. Zijn de twee inmiddels nog steeds samen?

“Dit is echt de meid waar ik verliefd op was"

In de laatste aflevering van Temptation Island is te zien hoe ‘kijkersfavoriet’ Zach en zijn Simone hun relatie ondanks zijn misstap nog een kans geven. De opnames zijn echter al in maart geschoten en ondertussen is er alweer een hoop veranderd! Zach vertelt in Temptation Gossip dat hij na afloop van Temptation Island vijf weken geen contact heeft gehad met Simone. Hij sliep in die periode bij vrienden, zodat Simone in hun huis kon blijven wonen. Begin dit jaar besloten de twee te gaan lunchen. Op dat moment smolt Zach weer: “Ik dacht: dit is echt de meid waar ik verliefd op was."

Temptation-Zach en Simone toch uit elkaar...

Aangezien Simone ook nog niet over Zach heen bleek, besloot het stel hun relatie nog een kans te geven… Helaas ging het na drie maanden toch weer mis: "Het ging echt goed en beter dan voorheen, maar Temptation heeft ons toch nog de das om gedaan. Voornamelijk mijn gedrag." Gelukkig betuigt Zach spijt: "Het is niet de Zach die ik in het dagelijks leven ben (…) Simone is hier helaas het slachtoffer van." Spijt van zijn deelname heeft hij echter niet. Wat heet: hij sluit zelfs niet uit nog eens mee te doen aan een ander reality-programma, zoals Ex on the Beach! Ach ja, misschien dat ie daar wel dat gewenste respect kan vinden…

Article continues after the ad