Het Temptation Island VIPS-seizoen eindigde zojuist op Videoland met een kernexplosie aan allerlei verschillende emoties. Hoe reageren de koppeltjes wanneer ze elkaar eindelijk weer echt zien en wtf doen Pommeline en Fabrizio opeens? 

Article continues after the ad

Let op: spoilers voor de grote ontknoping van Temptation Island VIPS volgen!

Hoe eindigen de koppeltjes hun grote relatie-avontuur? Lees snel verder voor alle antwoorden. 


Pommeline en Fabrizio

We weten inmiddels al dat Pommeline en Fabrizio ergens na de opnames uit elkaar gingen. Wat er in de laatste aflevering gebeurde, kan dus als een flinke shock komen. Let op: Fabrizio ging op zijn knieën voor Pommeline! "Wil je nog steeds met me trouwen", vroeg hij bij het weerzien. Ze antwoordde met een volmondige "ja natuurlijk, gek!" Heel veel tranen en omhelzingen later en... alles lijkt voor even weer koek en ei. Pommeline heeft inmiddels al een ander!
 

Damian en Shirley

Deze twee eindigden hun relatietest minder vrolijk. “Waarom wilde je hier in godsnaam aan meedoen?”, vraagt Shirley zich hardop af. “Ik vind jou zo misselijk. Ik kots echt van jou.” Vooral Damians vriendschap met Djamiah werkte op haar zenuwen. Ze scheldt hem zelfs nog uit voor “mafkees”, waarna Damian heel sarcastisch afsluit met “Ik denk dat dit een heel mooi afscheid is”. Yeah, right. 


Orpheo en Liessinde


 

Het koppel dat slechts een weekje op het eiland verbleef nadat de zwangere Channah en Quentin weggingen. Maar in een week kan érg veel gebeuren. De beelden die Orpheo en Liessinde van elkaar te zien krijgen, zorgen niet voor erg veel vertrouwen in elkaar. Liessinde besluit om Orpheo toch het voordeel van de twijfel te geven. "Ik geef hem wel die kans."


Thomas en Yasmin

We hadden natuurlijk geen enkele hoop dat het goed zou komen tussen Thomas en Yasmin, maar hun hereniging komt alsnog keihard aan. Ze strooien met verwijten over en weer en er heerst een ongemakkelijk sfeertje. Yasmin kwam overigens aanzetten met een stuk zeep voor Thomas, zodat 'ie zijn handen kan wassen na zijn actie met verleidster Daniëlle. Yasmin is er helemaal klaar mee. “Ik heb altijd gezegd: als het uitgaat, blijven we maatjes. Maar ik kan je bij dezen vertellen: ik hoef je nooit meer te zien.”


Volgende week komt er nog één aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland: hierin gaan de (ex)koppels terugblikken op hun avonturen en weten we hoe het nu met ze gaat!