Marco Borsato

Daisy Piras (21), verleidster in het huidige Temptation: Love or Leave-seizoen, wordt in het napraatprogramma Love Therapy met Gwen van Poorten geconfronteerd met een juicy roddel: ze zou het bed hebben gedeeld met Luca (22), de zoon van Marco Borsato.

Article continues after the ad

"Het staat op plekken, mensen denken dit", suggereert Gwen. "Kan je dit bevestigen, of ga je dit ontkennen?" Nou, Daisy doet in eerste instantie allebei niet. "Ik ben een hele slechte leugenaar", is haar eerste reactie. 

'Dus het is waar'

Gwen weet het zeker. "Dus het is waar!" Ja, geeft Daisy toe, "ik heb wel een tijdje met Luca gedatet inderdaad, maar wat we allemaal precies gedaan hebben is privé."

 

Ontmoeting met Marco

Het daten ging op een geven moment zo goed, dat Daisy Luca's beroemde vader ontmoette. Ze kijkt ook terug op een leuke tijd met Luca. Het is dan ook niet gek dat ze nu nog steeds vrienden zijn. Maar... van een echte relatie is het nooit gekomen!


Hoe gaat het met Marco?

Marco is na zijn burn-out en scheiding van Leontine onder de radar gedoken. Zelfs tv-koningin Linda de Mol wist 'm niet te verleiden om weer even een opwachting te maken. Ze had hem uitgenodigd voor haar nieuwe show Linda's Wintermaand, maar dat kwam echt te vroeg voor Marco.