Sonny in Temptation Island

Sonny Lorenzo, nu al de meest spraakmakende deelnemer van Temptation Island: Love or Leave, legt uit 'hoe tv werkt'. Hij wil enkele misverstanden de wereld uit helpen nadat veel kijkers 'm als naar persoon bestempelden.

Article continues after the ad

De uitgesproken Sonny Lorenzo doet samen met zijn (nu nog) vriendin Jaydi mee aan deze nieuwe reeks en krijgt elke week bakken met online kritiek over zich heen. Met uitspraken als "ik wil de hele tafel (lees: alle vrouwen) proeven", "in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben" en "kijken mag, likken ook" steekt hij er qua ophef al bovenuit. In zijn Insta Stories (via De Telegraaf) geeft Sonny een verklaring voor deze woorden

Uit de context gerukt

Waar het op neerkomt? Een klassiek gevalletje 'uit de context gerukt'. "Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt. Wij worden 14 dagen lang 24/7 gefilmd met elke avond een borrel op om sensatie te creëren", lezen we in zijn verhaal. "Wanneer wij iets zeggen dat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord!"

'Ik wil iedereen bedanken'

Ook liet Sonny zich nogal negatief uit over zijn relatie met Jaydi. Ze halen volgens hem ’het slechtste in elkaar naar boven’ en er moet ’een wonder gebeuren’ willen ze opnieuw kunnen beginnen. Volgens Sonny krijgen kijkers echter een vertekend beeld van de hele situatie en is hun mening daar dus ook op gebaseerd. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien 100/200 woorden geknipt, geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd." Hij sluit zijn uitleg wel positief (of sarcastisch?) af: "Ik wil iedereen bedanken die over het programma praat. Volgens mij is het een enorm succes".


Een nieuwe Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland.