Zach uit Temptation Island
Source
RTL

Annelien Coorevits vertelt in het tv-programma Goedele on Top over het afgelopen Temptation Island-seizoen. Daaruit blijkt dat de presentatrice nog altijd een appeltje te schillen heeft met deelnemer Zach...

Zach, neem een beetje verantwoordelijkheid

Volgens Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits speelde ‘kijkersfavoriet’ Zach met de gevoelens van zijn (ex-)vriendin Simone. Zij vertelt in Goedele on Top dat ze hem dat nog altijd kwalijk neemt. "Zach was misschien niet direct mijn favoriete persoon in het programma. Ik sta natuurlijk aan de kant van de vrouwen en ik vind Simone echt een topwijf," aldus Annelien. Vooral tijdens het laatste enorm ongemakkelijke kampvuur was de presentatrice enorm kwaad op Zach: "Hij bleef maar ontkennen en zeggen dat het haar schuld was. (…) Je bent toch een volwassen man? Neem een beetje verantwoordelijkheid."

Article continues after the ad

De relatie tussen Zach en Simone was echt

Annelien kan tot op de dag van vandaag nog niet helemaal geloven wat Zach dit seizoen allemaal geflikt heeft. Goedele Liekens (de presentatrice van Goedele on Top) meent dat veel kijkers zodoende ook dachten dat Zach een spelletje speelde. Annelien verzekert haar echter dat de relatie tussen Zach en Simone echt was. Met de nadruk op “was”... Inmiddels weten we namelijk dat de twee niet langer samen zijn.