Temptation Island, Chris en Angela

Nee! Chris en Angela uit het laatste seizoen van Temptation Island hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. De twee dansten met gemak door de ultieme relatie test heen, om uiteindelijk toch na bijna 9 jaar een eind te maken aan hun relatie. Op Instagram maken ze beide bekend dat ze hun eigen weg op gaan. 

Trouwen of niet trouwen?

Wat zaten we dit seizoen met smart te wachten op het aanzoek van Chris tijdens het laatste kampvuur. Het stel was niet voor niets ons favoriete koppel. Toch is het dus nu afgelopen tussen de twee. In een lange tekst geven ze meer duidelijkheid over de onverwachte breuk. Hun relatie liep blijkbaar al lang voor Temptation niet lekker. "We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie, onze mening over huwen was daar 1 van," schrijven ze in hun story.

Het leek na Temptation wat beter te gaan, maar ook dit duurde niet lang. "Temptation is voor jullie net gedaan, voor ons is het al meer dan een half jaar geleden en ondertussen zijn de onenigheden terug naar boven gekomen en verliep de communicatie naar elkaar toe minder goed." Je kan de hele uitleg hieronder lezen. 

Article continues after the ad

Sensatie voor en na de opnames

Het seizoen van Temptation Island is al een tijdje afgelopen, maar nog steeds trekken de kandidaten onze aandacht. Het zwangere 'smokkelkoppel', Simone die het heel gezellig heeft met een verleider en Arda die al huisje, boompje, beestje-plannen heeft met een verleidster. Sensatie genoeg!